Skidsemester i Säfsen
Annons
Reseberättelse:

Skidsemester i Säfsen

(Sverige, Dalarna, Fredriksberg)

Skidsemester med 3 barn och hund är något vi har dragit på lite granna men nu slog vi till. Säfsen Alpin vi bokade ett erbjudande som hette Filurius kompis vecka vilket var riktigt mot barnen i det låga priset för en stuga 4+2 bäddar med egen bastu ingick även skidutrustning, skidskola, skidpass och pannkaksfrossa för barnen. Vi bodde i en jätte fin stuga i säfsens stugby nära reception, skiduthyrning,pulkabacke och handelsbod. Stugan var väldigt bra planerad, rymlig och välutrustad. 2,5km låg alpinområden bra med parkering inga köer till liftarna. Vi upplevde tyvärr att bokning, reception och skiduthyrningen inte hade koll på sina bokningar. Skidutrustningen skulle levereras till stugan vilket gjordes väldigt sent på ankomstdagen och de missade båda min och min mans utrustning helt och hållet. Skidskolan skulle vi ringt och dubbelkollat då de missat att anmäla våra barn där och tiderna vi fick passade in vår familj alls med tanke på sov och ättider. Alla bokningar dubbelkollades hemifrån men ändå missade de väldigt mycket runt omkring. Skiduthyrningen vid backen och stugbyn är samma men det gick inte att lämna tillbaka allt vid backen  om man hämtat ut det i stugbyn borde ordnas för att förenkla vid hemfärd.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se