Hemester - Temalekplatser i Malmö
Annons
Reseberättelse:

Hemester - Temalekplatser i Malmö

(Sverige, Skåne, Malmö, Temalekplatser)

En favoritutflykt för familjen är att besöka Temalekplatserna i Malmö. Vi har varit på flera men ännu inte hunnit med alla. Dom är både spännande, inspirerande och lite utmanande. Lekplatserna är unika med olika teman och ligger utspridda i stan. En fördel som vi inte tänkte på när vi började med våra utflykter till dessa temalekplatser är att vi får se delar av vår stad som vi nog inte hade besökt annars. Tänk att det kan vara så kul att semestra i sin egen stad ;)

 

Våra favoriter ännu så länge är Afrikaparken med de vilda djuren i naturlig storlek. Barnens favorit är att klättra upp på noshörningarna och gå på upptäcktsfärd bland träd och stigar. En annan favorit är Sagoparken. Det är en fortrollande sagopark med fantasifulla träd som man kan klättra upp i. Där uppe kan man ligga i fågelbona och titta på himlen. Parken är magiskt upplyst när det är mörkt vilket gör den inbjudande även på vintern.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se