Testfamilj bonbon-land
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj bonbon-land

(Danmark, Holmegaard, Nöjespark)

sköldpaddan

Lekplats

Dillen

Vi blev utvalda som testfamilj för bonbon-land 2012-och det var en toppen dag! Vi hade bestämt datum och när det var dags att åka var vädret inget vidare men vi packade för en regning dag och körde ändå. När vi kom över på danska sidan via bron så var det ca 1 timmes körning innan vi var framme. Och i danmark var vädret betydligt bättre och där var mycket folk! De hade ett lite annorlunda system till parkeringen,man fick stå i biljettkön för att köpa ett parkeringsbiljett som man sedan skulle trycka i maskinen när man körde ut, när detta var ordnat var det dags att utforska parken. Vi hade med egen matsäck och bestämde oss för att äta innan vi gick till karusellerna. Där var många gröna platser att fika på men det regnade precis när vi skulle äta och därför gick vi istället in i det stora fantasi huset och titta på alla roliga figurer och sagor,där inne fanns även bord och stolar som man kunde äta medhavd mat och det var ett stort plus. Sen var det dags för karusellerna. Vi hade med oss barn i åldrarna 10 månader,4 år och 9 år. Gränsen för att åka de flesta karuseller var 110 cm så de stora kunde åka det mesta. Men det var ganska långa köer så de åkte inte samma karusell många gånger. Där var en del "vatten" karuseller och de var populära och där var även lite nya karusller som de inte åkt tidigare. Det är en fin park med mycket grönområden och mellan karusellerna finns andra roliga aktiviteter, lekplatser,4d bio och en western stad där man kan vaska guld m.m. Där fanns även små lekplatser som passar barn från ca 1 år,kul att de har tänkt på de små också som inte kan åka karusell. Vi hade planerat att äta midag i parken men det var lättare sagt än gjort,där var få matställen och väldigt långa köer! Vi stod i en kö till att köpa hamburgare och pommes i 30 min men gick till slut därifrån,hittade en pizzeria där det var lite lugnare och maten var god och priserna var som på andra uteställen,vi betalde 99 danska för valfri pizza från menyn och dricka. Vi stannade i parken hela dagen och barnen var mycket nöjda. På vägen ut går man igenom en stor souvenirbutik där bonbons godis påsar och andra godsaker finns men även tshirts,mjukisdjur m.m. Vi tyckte det var bra att allt ingick när man betalt inträde,det var bara precis vid utgången där det fanns lite chokladhjul och dyl som kostade. Alla hade en rolig dag på bonbon-land och det blir säkert fler besök till parken.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se