Tosselilla - för stor och liten
Annons
Reseberättelse:

Tosselilla - för stor och liten

(Sverige, Skåne, Tomelilla, Tosselilla)

En av sommarens sista vackra dagar åkte vi (två barn och två vuxna) till Tosselilla. Alla i familjen längtade efter at få leka, bada oh allt annat kul vi hade läst om i broschyrerna.  När vi kom fram var det lång kö till entren så ett tips, för att slippa vänta så länge på att komma in, är att köpa förköpsbiljetter på Tosselillas hemsida. Då kommer man in via VIP-entren.

 

Det första barnen fick se när vi kom in var en gigantisk klätterställning. Givetvis skulle denna utforskas först av allt. Från toppen av klätterställningen har man en bra överblick över området och vi gick raskt vidare till karusellerna. Våra barn är 2 och 4 år och flera karuseller passade dem perfekt.

 

När alla hade åkt klart var det dags för lunch. Vi gick till en av alla mysiga grillplatser, där Tosselilla bjuder på grillkol oh tändvätska. En liten stund senare var lunchen fixad. Det var en populär lunchplats med många grillentusiaster. Efter lunchen gick vi vidare till sjön där vi lånade en roddbåt. Till vår äldste sons glädje fick även han ro båten. Det fanns såklart flytvästar i alla storlekar tillgängliga.

 

Till sist gick vi vidare till det efterlängtade badlandet med flera vattenrutschkanor och pooler med olika djup. Det var tur att vi inte fick först till badlandet, för då hade vi nog inte sett eller provat på något annat… Våra barn stortrivdes och testade flera vattenrutschkanor. Några var läskiga och snabba medan andra var helt perfekta för våra barn.

 

De vår familj tyckte var trevligt var mångfalden av aktiviteter. Vi hann tyvärr inte med allt vi hade velat testa, men vi kommer gärna tillbaks nästa år för att prova tec go-kart och Tarzanstigen.

 

Det bästa var vattenrutschkanorna och det sämsta var alla getingarna när vi skulle äta.

Vi kan varmt rekommendera denna aktivitet. Vi hade en toppendag!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se