Tosselilla
Annons
Reseberättelse:

Tosselilla

(Sverige, Skåne, Tomelilla, Tosselilla)

Vi åkte ner till Skåne och Kiviks camping i början på augusti med 3 förväntansfulla barn.

Dagen då vi skulle besöka Tosselilla kom, och vi åkte dit lagom till öppningen:)
Parkeringen var gratis och stor så plats fick man, den låg också nära i
anslutning till parken. Väl inne på Tosselilla så hämtade vi en karta och begav oss in i parken, vi möttes av en jättestor klätterställning som  i mina ögon var lämpad för barn från ca 6 år. Längre ner i parken kom vi till hoppmattor som dom större barnen 8 & 11 år hoppade på. Minstingen på 2½ år ville åka ett litet tåg som gick brevid!  Sedan prövades det go cart där det var gratis att köra 1gång sedan kostade det 10kr/gång. Brevid fanns det elbilar som 2½ åring älskade, han körde runt på banan självJ

Lunchen var lika dyr som den brukar vara på såna här ställen, och kort tog dom på nåt enstaka ställe bara. Så min rekommendation är att ta med egen korv/hamburgare och grilla. Fanns gott med ställen att inta egen lunch på!

Det fanns även ett tåg som gick runt parken som man kunde åka i, turen tog knappt 10 min men var uppskattad bland barnen iafJ

Vattenlandet var jättefint och det fanns många attraktioner att välja på, tyvärr så var det jättekallt i poolerna, baby poolen var varmast!

Vad gäller åkattraktioner så fanns det inte så jättemycket att välja på, fanns några karuseller! Barnen ville inte åka nåt alls.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se