Testfamilj Tropicarium
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Tropicarium

(Sverige, Östergötland, Kolmården, Tropicarium)

Fina fiskar

Busiga apor - passa era saker de är supernyfikna

Entrén är fin och det ser nog större ut än det är

Vår familj var där som testfamilj midsommarhelgen. Vi kom in runt 16 till Kolmården och passade på att ta Tropicarium den första dagen. Vi har barn som är 3 och 5 och de gillade upplevelsen mycket. Vi var där ca 1,5 timmar och det var lagom. Man kunde säkert vara där 1 timma likaväl som 3 timmar beroende på intresse för de olika fiskarna och djuren. Det roligaste som fanns var de små aporna. De hoppade upp på en och det var mycket roligt och interaktivt. Det som också var bra var att de mindre barnen lätt kunde delta då många akvarier hade glasinsyn på låga höjer. Man slapp lyfta upp barnen för att se. Man kom även mycket nära djuren och fiskarna vilket var populärt.

Vi har varit på Kolmården innan men aldrig haft tid att besöka Tropicarium innan. Det var synd insåg vi nu för det var en bra attraktion som var sådär lagom stor för att man skulle tycka det var roligt men inte behövde lägga en heldag på plats.

Vi bodde på ett fint hostel/hotel (A Marincan Hostel and Hotel i Norrköping) och det var perfekt placerat i hjärtat av Norrköping med en grym vattenpark runt hörnet. Det tog ca 30 min att köra till Kolmården. Dagen efter Tropicarium tog vi en heldag på Kolmården och det var helt lagom med två mindre barn.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se