Havets Hus - mäktigt akvarium!
Annons
Reseberättelse:

Havets Hus - mäktigt akvarium!

(Sverige, Lysekil, Havets Hus.)

Sommaren 2013 besöktes Havets Hus i Lysekil - det blev inte hela gänget som skulle ha åkt pga sjukdom under semestern, men 2 vuxna och 3 barn kom iväg till slut...
Alla hade varit på Universeum i Göteborg tidigare och det negativa här var att i jämförelse kändes det som man gick igenom allt väldigt snabbt, om man inte tog en guidad tur förstås.
Dock tyckte barnen mycket om att de fick känna och ta på havets djur - roligt och uppskattat med krabbor, sjöstjärnor, sjöborrar och sjögurkor! Hela stället var inspirerande och skyltarna var mycket bra och beskrivande.
Det stora akvariet var imponerande och speciellt att gå under det och se allt underifrån. Också uppskattat både av vuxna och barn.
Enda minuset var att lekrummet "Havets Botten" hade en aktivitet som inte fungerade, nämligen "Dra upp en hummertina" och där hade det också kunnat vara lite bättre belyst så att man lättare insåg att man faktiskt var under havets botten....
I stort kan vi verkligen rekommendera ett besök och hoppas att nästa gång alla kan vara pigga nog att följa med!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se