Upptäcka Astrid Lindgrens underbara Småland
Annons
Reseberättelse:

Upptäcka Astrid Lindgrens underbara Småland

(Sverige, Vimmerby, Astrid Lindgrens värld, katthult)

I augusti 2011 var jag och mina barn och en bekant i katthult och kollade vår allas Emils hus med omnejd. Helt fantastiskt för både vuxna och barn. Triseboa utedasset där Emils pappa blev inlåst och fick sågas ut, stod där än. Varggropen som komendoran trillade ner i och nr1 snickeboa vilket äventyr och underbart minne det blev. Den mysiga gårdsbutiken är att rekommendera, billigare mysse och bysse där än på Astrid Lindgrens värld. Kläder, böcker och souvenirer. Vi  kan varmt rekommendera ett besök här några mil utanför vimmerby. Vi var även på Astrid lindgrens värld i två dagar bodde på Pippi hotellet i Vimmerby mer vandrarhem stil men man kunde bo i olika tema stugor och rum så som Emils snickeboa, junibacken Pippi rum m.m fick ha med egna sängkläder och betala för frukosten. Lekplats och roliga fordon att köra på en bana för en tia var populärt för mina barn. Själva tema parken Astrid lindgrens värld var helt fantastiskt men måste vara där i två dagar för att njuta fullt ut vilket vi gjorde mina barn var 4 och 6år de hade jättekul och vil gärna återkomma igen. Teaterna var roliga och i år har det öppnat ett nytt katthultVi där har jag läst på deras hemsida. Det är bra att boka allt innan med boende och inträde. Nästa gång blir det en stuga på campingen jämte parken för att bo närmare. Underbart res minne för oss. Linda med familj...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se