Underbar dag på Sommerland Själland
Annons
Reseberättelse:

Underbar dag på Sommerland Själland

(Danmark, Nr. Asmindrup, Sommarland Själland i Danmark)

Ufon

Vaskar guld

 q Sommerland Sjælland

En dag som testfamilj på Sommerland Sjælland i Danmark för barnsemester var en dag fylld med sol, bad och massa lek och upplevelser!

 

Vi började med att parkera i den väl tilltagna parkeringen bland buskar och gräs.

Efter det tog vi oss in genom slottsporten och började genast med att leka på den stora lekplatsen med klätterställningar och rutschkanor innan vi vandrade vidare till getterna som mer än gärna kom fram och ville bli klappade och kliade.

Därefter hamnade vi i Silver City där vi vaskade guld, åkte runt på plåthästar och tittade på andra besökare som på sjön bredvid paddlade kanot och sköt kanoner från piratskeppet som låg i hamn.

Sen gick vi vidare till go-gartbanan med stopp bland karusellerna som var väldigt uppskattade av barnen, allt gratis väl inne och de fick åka så många gånger de ville!

Efter go-gart åkandet blev det en runda på ett par av många studsmattor innan vi intog lunch buffé i Silver city. Priserna gick efter längd och det fanns allt från pommes och korv till revben och potatisgratäng att välja på och till det sallad, grönsaker, färsk frukt och bröd.

Mätta och belåtna tog vi oss sen till badet där vi åkte vattenrutschkanor i och utan badringar.

Sen var det dags för vätske- och glasspaus i värmen innan sista rundan runt fiskesjön, krokodil- och sköldpaddsdamm och så klart svansjön!

På väg till bilen besöktes ufokarusellen som var den självklara favoriten för tjejerna.

Att tänka på inför en tripp till Sommerland Sjælland är: ta med vatten! Det är hutlöst dyrt med både vatten och läsk där inne även om maten är prisvärd.

Och ta gärna en två dagarstripp med övernattning för att hinna med allt.

(Vi var 2 vuxna och två barn på 9 och 11 år (tjejer))

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se