Testfamilj - Skara Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj - Skara Sommarland

(, Skara Sommarland)

lekborgen

dykshow,innan dyken tar vid

Slänggungorna :)

Testfamilj - Skara Sommarland aug, 2014 (4årig dotter, 6årig son, pappa & mamma)

Det var lätt att hitta dit med bil från Göteborg.

Dagens första köande började med att köa till parkeringsavgiften (45:- för en heldag), då samtliga parkeringsautomater var ur funktion fick man snällt ställa sig i kö & betala till en parkeringsvakt.


Efter vi löst parkeringsavgiften gick vi in i parken, vi delade upp oss så jag & sonen gick bort till Spinnern & Tranan, vilka vi båda uppskattade. Tranan var häftig då vi aldrig åkt något liknande, så den tyckte sonen var den häftigaste åkattraktionen bland karusellerna.

 

Dottern passade på att släpa med sig fadern till elbilarna så hon tyckte var coola! Sen passade hon även på att testa minikarusellerna samt gräva med grävskopan :).

 

Sedan passade vi på att leka & springa av oss i lekborgen, barnen uppskattade denna borg med alla dess nedfarter & olika vägval & när vi sedan gick mot vattenlandet kunde vi spana lite på dinosaurierna.

 

Innan vattenlandet så tog vi & fikade på kanelbullar & det var inte lätt att äta, pga alla getingar som ville testa våra bullar, så vi fick kolla när barnen åt & drack för att det inte skulle vara någon geting i vägen för dem! (men jag tycker iofs att det generellt har varit många getingar i år, men ändå läskigt att det var så många där!).

 

Vattenlandet var stort & det fanns något för alla utom en bastu för dem som fryser! Den dagen vi var där var det ingen värme när solen gick i moln så jag & dottern badade först vid i piratskeppet, den nedre delen av sagopoolerna samt i vågpoolen sen hade dotttern lila läppar & tyckte själv att nu gör vi något annat...

Sonen däremot som kan simma själv & älskar vattenrutschkanor tyckte det var kanon (vilket jag tror även hans far tyckte :).) Så de badade på, medan jag & dottern passade på att titta på dykshowen, som var något utöver det vanliga, de som uppträdde var så duktiga! De började med dansnummer, gick vidare till trampolinkonster & sedan spexade de som clowner & sen började dyken, så jag & dottern tycker helt klart att dykshowen var det bästa Skara Sommarland hade att erbjuda. Tanken var att vi skulle se den senare föreställningen med sonen & pappan, men 20minuter innan showen satte igång så fullkomligt öppnade sig himlen.

Barnen tyckte även att miniradiobilarna, Rodeo, Skepp Ohoj, Tekopparna var roliga!

 

Positivt:

Trevlig personal som bryr sig om barnen

Finns något för alla.

Så gott kaffe på Big Bean

 

Negativit:

Hade behövt varmare temperatur i badvattnet.

Gärna större toalettbås (fungar fint om man är själv, men blir trångt om man är en vuxen + barn & önskar stänga om sig).

 

Enligt mig & min make passar Skara Sommarland alla åldrar med främst barn som är simkunniga, så om vi ska sätta någon ålder 6 år & uppåt. Blir man stilla stående i poolerna så fryser man, de kräver att man är ständig rörelse!
/CissiB med familj

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se