Testfamilj på Junibacken
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Junibacken

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Vi blev utvalada till att vara testfamilj åt barnsemester.se och fick uppdraget att åkat till Junibacken i Stockholm. Det var en helt underbar dag. Vi bestämde oss för att vara där vi öppning vilket vi är glada över. Det blev fort mycket folk, och då var trängseln ett faktum.

Men barnen brydde sig inte om det. De hade ändå roligt. Vi povad på att åka Sagotåget, vilket var lite läskigt för vår minst kille på 3,5 år. Han höll i handen så gick det bra. Men det var mycket verklighetstroget.

Allt var gjort för barnen. Det var bra uppbyggt för att passa barn i alla åldrar.  Säkerheten är något jag tycker är viktigt när barnen leker. Det var bra gjort. De hade satt fast mattan i golvet. Så det gick inte att snubbla på mattorna i rummen. Det var en superbra grej de hade gjort. Att barnen själva kunde leka på alla möjliga ställen utan att behöva hjälp av en vuxen gjorde att barnen växte i sin egna roll.

Teaterföreställningen vi var på, tyckte våra barn var superhäftigt. De har aldrig varit på en sådan någon gång. Lagom lång för barnen och alla barnen i salongen satt tysta och bara tittade. Att fånga så många barns uppmärksamhet på en och samma gång och att alla barnen satt knäpptysta och var helt inne i teatern var för mig magiskt.

Restaurangbesöket var inte vad jag väntat mig. Jag skulle dock önska att de hade mera möjlighet att ha olika varianter av mat. Det var inte mycket att välja på, speciellt inte till oss vuxna. Barnen hade pannkakor och köttbullar. Det var super att de kunde fås både glutenfritt och mjölkproteins fritt. Till vuxna fanns det ingen mat som var varken glutenfri eller laktosfri. Mer matmöjligheter hade ju inte varit fel. Men en uppsjö av sötsaker, godis, glass och massa bakverk fanns det riktigt gott om. Jag är inte den som inte tycker sådan saker ska finnas men så mycket gentemot bra och nyttig mat är för mig lite konstigt.

Toaletterna var något jag la märket till för de var rena, fina och fräscha vilket jag tycker är ett stort + då barn ibland är lite kräsna när det gäller att gå på toa, speciellt om man har en 3 åring som precis börjat gå på toa J

Det var allt för mig, jag hoppas du en dag besöker Junibacken, men ha i bagaget att vara där tidigt, och ha inte för stora krav på maten.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se