Kolmården
Annons
Reseberättelse:

Kolmården

(Sverige, Norrköping, Kolmården)

Farmors Hus

Delfinshow

Snart har det gått ett år sen vi var på Kolmården och längtan att åka igen finns kvar så ges det möjlighet blir det en tripp dit igen snart.

Bilade med mina fyra barn i ålder 11-23 en solig och skön sommardag. Vi valde att göra en dagsutflykt men rekommenderar absolut minst två dagar i parken för att kunna hinna med allt och inte stressa.

Mycket trevlig park och trevlig personal. Lite nackdel är att det var så grymt mycket besökare. Lite svårt att få sittplatser så en filt  är att rekommendera om man inte vill sitta rakt ner på backen. 

Priserna är som på alla andra ställen. Brukar säga som så att är man själv så är det okej men som ensam med fyra barn så blir det dyrt. Man får räkna med att det går åt en del pengar för inträde och mat. Bästa är att kolla in hemsidan för att räkna lite på kostnaden när man vet hur många man är och vad man är sugen på. Men i priset ingick det att få titta på delfinerna och bara det var en wow känsla och barnen älskade det. Var i god tid och ställ er vid kön för då vi var där vart det överfullt med besökare och många fick stå och titta.

Lite karuseller fanns det men bara 2 av dom 4 ville testa och åka. Men det var ingen höjdare med kön så det vart ett åk och inget mer. 

Bamses Värld med lite lotter, shopping och teater var hur mysigt som helst. Alla stormtrivdes. Bara omgivningen och se farmors hus på toppen var helt fantastiskt även för dom stora barnen.

Alla djur såg så fina och välmående ut och dessa underbara visningar av vissa djur var helt fantastiskt.

Vi valde att ta med lunch och ha picknick på en gräsplätt och sen köpa ett mål mat (middag) och på det sättet spara in några hundralappar. Och vattenflaskor hade vi med så slapp man köpa vatten för törstig blir man när solen steker och man knatar runt en hel dag.

Absolut ett ställe att åka till och passar alla åldrar egentligen om man tycker om och strosa runt och mysa bland djur. Mina var helnöjda med dagen och överens om att det skulle vara roligt att åka igen men då även prova på närliggande boende och två dagar i parken.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se