En fantastisk dag med alla djuren och bamse
Annons
Reseberättelse:

En fantastisk dag med alla djuren och bamse

(Sverige, Kolmården, Kolmården)

Vi fick möjlighet att vara testfamilj för kolmårdens djurpark. Vår familj består av två vuxna och två barn (1,5 år och 4 år).

När vi kom dit vid öppning var där redan mycket folk men fanns gott om parkeringar kvar ändå, i början av parken finns där armband som man kan skriva namn och nummer på till barnen vilket är perfekt. Det finns även skrindor man kan hyra om man tex glömt vagn, det är många backar i parken så det blir jobbigt för småbarn att gå en hel dag där.  Att hitta i parken är lätt då det finns kartor att ta och det är skyltat bra. 

Det finns hur många djur som helst i parken och barnen älskade det och tyckte det var spännande med alla djuren. Vi gick på delfinshowen och den var helt underbar, båda barnen älskade den, vår 1,5 åring satt och skrattade och klappade händerna. Linbanan gillade vi också. Vår 4 åring gillade bamses värld mest, vi åkte karusellerna där flera gånger och att träffa bamse var roligt. 

Vi hade med oss matsäck men det finns flera matställen med bra priser. 

Vi har inget negativt att säga om parken alls, det enda är ju att det är lite tråkigt med långa köer till linbanan tex men så är det ju överallt mer eller mindre. Det är mycket backar och parken är stor så ett tips är att antingen ha med vagn för mindre barn, ståbräda eller så finns det skrinda att hyra där. Vi känner att vi hann det mesta på en dag men två dagar är rätt skönt att ha i parken ändå så att man kan strosa i lugn och ro. 

Kolmårdens djurpark är absolut värt ett besök, vi kommer åka dit igen. Vår dotter på 4 år har redan sagt att hon vill åka dit igen. Parken får högsta betyg av oss!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se