Upptech i Jönköping
Annons
Reseberättelse:

Upptech i Jönköping

(Sverige, Jönköping, Upptech)

Vilket trä är tyngst!?

Bollen svävar på vattnet

Ett roligt och lärorikt experimenthus för både stora och små. De finns mycket att titta på och mycket att göra. Barnen tyckte att det var väldigt spännade att prova på en massa olika saker och hade massor med frågor om hur det kunde bli så och varför var det så osv. 

Jag var där med mina barn i åldrarna 6,6,8 år. En stor fördel när man är där är att barnen kan läsa själva då det är väldigt mycket att läsa. 6-åringarna hade nog inte lika roligt som min 8-åring, men det fanns ju även en massa saker att prova och göra för dom. 

En annan positiv sak var att peronalen visade upp lite olika experiment och förklarade bra så att barnen förstod. Såklart ville barnen prova på de olika experimenten själva hemma sen också!

Så för att sammanfatta så tyckte jag att det var ett väldigt bra och roligt ställe. Som sagt så bör man kunna läsa så mina 6-åringar var nog något små för denna upplevelsen. Men utöver det så var de toppen! För att få ut mest av upplevelsen så skulle jag nog säga att man helst ska vara någonstans mellan 8-12 år! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se