Nöjesparken BonBon-Land, testfamilj 2016
Annons
Reseberättelse:

Nöjesparken BonBon-Land, testfamilj 2016

(Danmark, Holmegaard, BonBon-Land)

På semestern besökte vi till BonBon-Land i Danmark. Det är väldigt lätt att ta sig dit, det tar knappt en timme med bil från Öresundsbron.

På BonBon-Land finns de attraktioner som passar alla i familjen, galna bergochdahlbanor till de modiga, vattenland till badankorna, lekplats till barn med spring i benen, trampbåtar för de som vill ta de lugnt, karuseller för både stora och små. Och det bästa av allt är at när du väl kommit in så är alla attraktioner gratis, toppen!

Hela familjen älskade BonBon. Men tyvärr blev vårt besök kortare än planerat eftersom våran lilla 3 åring blev väldigt dålig med hög feber och jätte ont i magen. Men de skötte personalen på BonBon toppen genom att ringa akuten i Nästved, och ge oss en lapp med karta och information om hur vi skulle ta oss till läkare. De var oxå väldigt noga med att ge oss biljetter till nästa dag så vi kunde komma tillbaka. Tummen upp för servicen på Bonbon!

Modiga Nellie (3år) älskade Viktor Vandorm. 
Lucas (10år) favorit var Vildsvinet och Cobratårnet. 
Simon (9år) älskade hankatten.
Pappa Johan tyckte mest om Vandråtten.
Mamma Evelina föredrog en rundtur i sölöven.
och hela familjen älskade Bäverraffting, där vi kunde åka alla 5 samtidigt. Super kul, även om vi blev blöta.

Det finns gott om ställen att äta på, i Djungelrestaurangen kan man äta en riktigt god Buffé, där även den kräsne kan hitta något som passar. Vill man ha pizza, hamburgare, asiatisk wok eller bara en fika eller något att dricka, så finns de ställen för det oxå.

Det är lätt att ta sig runt med barnvagn eller rullstol i parken.

Tyvärr hann vi aldrig prova 4D bion, men den ska tydligen vara riktigt häftig!

Ja som sagt så tror jag att ALLA oavsett ålder har roligt på BonBon. Det är en mycket prisvärd nöjespark.
Hela familjen rekomenderar er ett besök där.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se