Testfamilj på Kolmården
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Kolmården

(Sverige, Kolmården)

Vi fick lyckan att vara testfamilj på Kolmården och hade verkligen en underbar dag. Delfinshowen hade vi förbokat innan och det var tur eftersom den andra kön var väldigt lång och alla fick inte plats.

Den nya karusellen Wildfire provade vår son som är 6,5 år. Han var verkligen vettskrämd efteråt och grät så den åkte han inte fler gånger! 

Resten av karusellerna var mäkta populära för barnen men bäst var ändå Bamses Värld. Vi började där men under hela dagen som vi gick runt ville de tillbaka så vi avslutade med Bamse också. Kramkalaset med Bamse och hans vänner och karusellerna runt omkring var dagens höjdpunkt.

Det var även väldigt trevligt att gå runt och se alla djuren. Vi upplevde dem som väldigt nära och lätta och se, vilket var trevligt. Man ser att djuren trivs i parken och har gott om utrymme. Favoriten blev snöleoparden som också köptes som gosedjur i affären på vägen ut.

Linbanan var en kul tur som hela familjen uppskattade. Tyvärr regnade det en del under vår tur men slutade när vi väl kom fram! 

Vi rekommenderar verkligen parken, men eftersom den är så stor blir nästa besök en 2 dagars tur. Vi hade bara en dag och skulle gärna varit där två.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se