Testfamilj på Fyrishov
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Fyrishov

(Sverige, Uppsala, Fyrishov)

Hoppborg utomhus

Stora poolen utomhus

Servering utomhus

Vi besökte Fyrishov som testfamilj torsdag 21 juli 2016.

Vår familj består av mamma, pappa, Filip 8 år, Ellen 6 år och Elsa 4 år. Med oss hade vi även kusiner i åldrarna 14, 12, 9 och 7år.

Vi valde att promenera till badet då kusinerna bor väldigt nära, men det fanns en stor parkering utanför badet för den som vill ta bilen. Vi var på plats vid 10:30 (en halvtimme efter att de öppnat) då var det inga köer och väldigt lite gäster på badet.

 

Denna dagen var det soligt och ca. 25grader varmt, detta gjorde att vi valde utebadet större delen av dagen. Det fanns en större pool att bada i men även en mindre med grunt vatten för små barn. Vår yngsta dotter testade den mindre men tyckte att det var roligare i den större poolen då den var djupare man kunde hoppa från kanten.

Den större poolen var uppdelad i olika dela med olika djup, man kunde därför välja vilket djupt man ville vara på och det var väldigt lugnt med folk i poolen.

 

Utomhus fanns det även två hoppborgar som var ett bra alternativ när barnen varit i lite för länge och började bli kalla. Dock var dessa ganska smutsiga då det drogs in mycket gräs med de blöta fötterna.

Till lunch valde vi att ta med egen matsäck men det fanns en stor servering utomhus för den som vill köpa. Vi valde att endast köpa glass och varma chips till eftermiddagen. Fräsch restaurang med ett ok utbud.

 

Inomhus i sportsimbassängen fanns en uppblåsbar hinderbana som var populär bland flera av barnen. Det var dock lite svårt att komma upp på den vilket gör att den passade bäst för barnen från 7år. I denna arrangerades det även hinderbanetävling vid ett tillfälle under dagen, mycket uppskattad!

Vi gick in på äventyrsbadet och badade några kortare stunder under dagen, mest för att hinna åka lite vattenrutschkanor och strömmar. Då det var fint väder så var det väldigt lugnt inne och man behövde inte köa för någonting.

Samtliga barn tyckte de två stora ruschkanorna var roligast men i mitten av badet fanns även en mindre gul rutschkana som var mycket populär hos min både 4:a och 6:åringen

 

 

Små säkerhetsskåp fanns i både äventyrsbadet och sportsimbassängen, för att låsa in sina värdesaker.

Toaletter fanns det gott om, man behövde inte söka länge innan man hittade den.

 

Vi var mycket nöjda med vårt besök på fyrishov och kan varmt rekommendera detta resmål till barnfamiljer med barn i alla åldrar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se