Testfamilj på Legoland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Legoland

(Danmark, Billund, Legoland)

Jag och min familj fick förmånen att vara testfamilj på Legoland i Billund. Vi som åkte var mamma, mormor, Wilma 8 år och Milton 6 år. Barnen hade väldigt höga förväntningar som Legoland tyvärr inte riktigt kunde leva upp till. Vi hade en trevlig dag men det var också mycket som kunde ha varit bättre.  

Det som var bäst med besöket var miniland (miljöer byggda av lego) där vi hade kunnat tillbringa mycket mer tid men som vi tyvärr sparade till sist och därför inte hann se färdigt. Både vi vuxna och barnen uppskattade de fina miljöerna och alla roliga funktioner i miniland (som öppningsbara broar och båtar och andra fordon som åker genom de olika miljöerna).   

Det som drog ner upplevelsen var dels de långa köerna till åkattraktionerna och dels att det blev tekniska problem med två olika attraktioner som vi köade till. Det är inte roligt att köa i nästan fyrtio minuter och sedan se på när de evakuerar attraktionen och sedan stå kvar en lång stund i kö utan att få någon information alls..

Polarexpeditionen (en bergochdalbana) var den attraktion som barnen tyckte var roligast medan flera av de andra inte var värda tiden vi stod i kö för att få åka.  

Sammantaget var det en helt ok dag men inte alls lika uppskattat av varken barn eller vuxna som t ex Skara Sommarland eller Tosselilla. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se