Annons
Reseberättelse:

Vilda västern äventyr på High chapparal

(Sverige , Hillerstorp, High Chapparal )

Äntligen va dagen här en av dagarna som vi väntat hela semestern på att äntligen få utnyttja våra biljetter till High chaparral. Barnen va så glada och det va mycket prat under våran bilfärd till High chapparal va var de egentligen vi skulle göra ingen av våra barn hade någon aning om va man gjorde på high chaparral de enda dom visste va att man kunde träffa Zorro.

Väl framme gick de väldigt fort att komma in nästan ingen kö alls , Vi gick direkt till Young guns 1 för att handla Emelie valade en Cowboy hatt i rött och en silvrig pistol med ett rött hölster, Samantha valde en Vit cowboy hatt med en silvrig pistol och vitt hölster och Charlie valde allt sitt i svart med en lite mindre pistol som vi snabbt fick ångra de va jättesvårt att byta skott så det tog en evighet varje gång han skulle ha nya vilket va i princip hela tiden .

Vi gick sen vidare till den lilla lek staden som dom har byggt för barnen med små byggnader där stortrivdes barnen jättemycket och det blev en hel del lek där sen bestämde vi oss att passa på och ta ponny ridningen innan de blev mycket folk vilket vi gjorde rätt i för strax därefter börja de regna och de blev bara mer och mer regn så vi måste ha haft oturen med att de säkert va sommarens regnigaste dag men de gjorde inte oss så mycket utan vi hade riktigt kul ändå och som tur fanns de regnponcho att köpa för 25kr styck.

Vi gick och kollade på lucky luke showen som va helt underbar och speciellt bröderna Dalton som gick runt ute i publiken och tog godis, kakor och popcorn från besökarna barnen skratta så mycket att dom nästan börja gråta de kunde inte bli bättre, efter de gick vi vidare bort för att kolla på Zorro showen de fanns inte direkt någon plats att sitta på så vi slog oss ner på en sten trappa och satt där i regnet medans barnen sprang runt och lekte, showen va dock inget märkvärdig men barnen uppskattade den ändå efter fick alla barn som ville ställa sig i kö för att få en fäktninglektion med Zorro, de va bara Emelie som va intresserad och gick verkligen all in och tror fortfarande att hon är bättre än Zorro på att fäktas.

Efter de så begav vi oss till de omtalade tåget som man skulle äkta sig för bovar som kom och rånade tåget och dess passagerare , men måste säga att jag blev lite besviken då de pratats så mycket om hur roligt de va att åka tåget för att dom rånade passagerarna visst gjorde tåget ett stopp och banditer klev på men blev inte mycket mer än så .. så de kändes inte riktigt värt pengarna.

Pga regnet så Va Cancan skolan inställd vilket gjorde samantha ledsen då de va något hon verkligen ville göra men de va inte länge de va ledsna miner för strax därpå då va de show med bröderna Dalton som dom sjöng och gjorde de extra speciellt för barnen.

Regnet förstörde väl en hel del då allt inte gick att göra pga regnet men vi åkte även diligensen som inte heller va särskilt uppskattad av någon i familjen de va rätt hårt och guppigt och alla stod gömda i sina tält för att ingen ville ut i regnet.

Men sen va de dags för de stor äventyret som vi väntat på hela dagen The wild wild West show och som vi gjorde rätt och stannade kvar och väntade på den showen trots regnet för de va de bästa på hela dagen WOW vilken show så otroligt bra de va en fartfylld show med mycket smällar och pistoler. Efter showen va slut slängde vi av oss våra blöta ponchos och gick till godis affären och köpte lite gott för att ha med på resan hem . Vi älskade high chaparral och kommer absolut att besöka detta ställe igen nästa år och hoppas då på lite bättre väder ..

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se