kneippbyn 25 Juni 2018
Annons
Reseberättelse:

kneippbyn 25 Juni 2018

(Sverige, Visby, Kneippbyn resort Visby)

Vi fick besöka Kneippbyn 25 Juni i år (2018) Vädret var lite si och så. Med + 14 grader och ingen sol passade inte det att bada. Vi lämnade hotellet och med lånade hotell cyklar vid 10.30 tiden. Det var ca 3 km från vårat hotell (Scandic) Det stod på deras hemsida att dom öppnar kl 11.00 så vi tänkte titta runt utanför innan dom öppnade på Naturreservatet. Vi (Mamma 46 år, Pappa 44 år och Dottern som fyller 15 år) Var faktiskt lite skepptiska och trodde inte det direkt skulle finnas något för 15 åring att göra. Men så fel vi hade. I och för sig har hon barna sinnet i behåll. Vid ankomst till Kneippbyn stod det vid entren att dom öppnade klockan 10:00 from 25 Juni och att dom hade fått skjuta på öppningen av lagun invigningen då den inte var riktigt klar. Vi såg att det dessutom gick Kneippbyn bussar tur och retur visbyn. Det är ett stort +. Vi prövade det messta utom karuseller/liknande för små barn. Men av synen att dömma tyckte dom flesta små barn om aktiviteterna som fanns för dom. Det var kul att besöka pippi huset och se polisernas bil. Flickan åkte ut från husen med en kana som fanns som alternativ utgång och fick en liten överaskning. Men roligast hade hela familjen på/i Tiger raid. En Modell mindre men tillräcklig berg och dalbana. Bra att man fick band så man kunde utnyttja allt förutom Äventyrs golfen gratis. Gokarten tänkte vi pröva men det var kö hela tiden så det blev inte av. Flickan gillade att gå runt en bana med olika saker (där det var det en hel del flickor i åldern 11-15 ca.) Fyren var kul för Flickan och pappan men inte för mig. Då jag är höjd rädd och satt och sa att vi inte skulle upp hela tiden. Dom sa att det var bra utsikt vilket jag inte såg då jag blundade. Vi har nog prövat alt i sommar landet som man hade åldern inne att kunna pröva. Även trampolinerna. Flickan tyckte att dom var lite för mjuka för hnne men hon har gått gymnastik så det kan bero på att hon är van andra sortens mattor. Men hon hade kul i alla fall.Fanns få kaffe ställen inne som hade öppet men dom kanske öppnar senare. Vi fick också vänta på maten ett bra tag (3 grillkorvar + pommes tog 17 minuter och jag fick fråga om dom- Det kan i och försig bero på att det var första dagen dom hade öppet så det blir nog bättre. Vad jag inte gillade var att det fanns så mycket spindelväv överallt. Bord/stolar/trappor det kanske också försvinner när det blir mer folk. Så över lag var det en kul dag och jag är glad att vi fick möjlighet att vara där. Men som sagt, Tyvärr var det inget bad väder annars såg bad området trevlig och välvårdat ut. Många olika pooler För alla åldrar. För dom som vill ta det lungt såg Lagunen Mysig ut (fast inte allt var klart när vi besökte (skulle vara klart 27 Juni).

Väl använd tid för oss. Så vi rekomederar den till alla åldrars barn och vuxna. Så har du barna sinnet i behåll så är det bara +

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se