Badland att längta tillbaka till...
Annons
Reseberättelse:

Badland att längta tillbaka till...

(Sverige , Uppsala , Fyrishov)

Det sprutar och stänker

En magisk grotta

Äventyrsbadet

Baddräkt och armpuffar på och lillan är redo! 

Vi kommer in på badet som har tropisk atmosfär, palmer och papegojor (inte riktiga dock), samt en behaglig luftfuktighet. Barn skrattar, det stänks och sprutar från olika ställen i den stora bassängen. 
Vi ser genast två stora rutshkanor, men tösen vågar inte åka. Vi åker istället en mindre rutschkana i mitten av bassängen som är full med lyckliga barn, glada föräldrar och flytande leksaker. Det finns även flera mindre bassänger med små rutschkanor och där små barn lättare kan undvika både ljudvolym och stänkande. Perfekta för de som ännu inte simmar eller blir oroade av andras vattenstänk i stora bassängen.Där är vi lite då och då för att varva ner. Lite halt utanför poolkanten dock.

Det sprutar och stänker vatten från väggar lite överallt på badet och vi stänker ner varandra i ett vattenfall, skrattar åt hur bubblorna känns i två mysiga bubbelpooler och finner en magisk grotta med ett riktigt bra eko inuti. Men allra, allra roligast på hela stället är strömvirveln enligt lillan och den åker vi (flyter fram i) säkert 25-30 gånger. Om och om igen!!
Utomhusbadet kunde vi inte pröva då det åskade rejält i Uppsala denna dag, och därför var det stängt, men vi hade roligt med allt annat. Det fanns en stor simbassäng med en uppblåsbar hinderbana och den lovade lillan att pröva när hon var lite äldre. Typ nästa år. 
Det fanns även en mindre simbassäng med varmt vatten och leksaker att flyta på. Vi badade i timmar.

Mat hade vi tagit med egen, men serveringen inne på badet såg fin och fräsch ut och många människor åt vid borden. Blöta i håret, lagom skrynkliga och med magarna fulla utav skratt satte vi oss till sist i bastun. Ljuvligt ! – tyckte lillan. 
Vi somnade snabbt den kvällen och drömde om badbassänger och vattenstänk. Kommer definitivt besökas igen./ 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se