Testfamilj för besök på Junibacken Augusti 2018
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj för besök på Junibacken Augusti 2018

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Liten som stor har roligt på Junibacken!

Roliga sagofigurer i fina sagovärldar!

Roliga sagofigurer i fina sagovärldar!

Hela familjen får ett spännande äventyr!

Vi har fått förmånen att vara testfamilj för ett besök på Junibacken i Stockholm. Vi är två vuxna och två barn på 10 månader och 2 år. Besöket gjordes i början på Augusti 2018 och vi hade en heldag där.

Det var spännande för både stor och liten. Det var otroligt mycket folk där när vi gjorde vårt besök så det var svårt att nå fram till alla attraktioner och saker. Så hade det varit mindre folk när vi var där så hade vi kunnat uttnyttja besöket extra mycket och göra allt. Vi skulle rekommendera att besöka Junibacken då det inte är högsäsong för att få ut så mycket som möjligt av besöket.

Junibacken hade spännande uppbyggda fantasi-världar med kända karaktärer och det är extra spännande för barn som känner igen dem från sagorna. Våra barn är ganska små och hade de varit lite äldre så hade de haft mycket roligare då de är igenkännande figurer.

Sagotåget var det absolut roligaste för hela familjen! Riktigt tufft uppbyggt! Den minsta kanske kan tycka det är läskigt då det är ganska mörkt, så tänk på det. En till sak som är bra att veta är man inte får ha med vagnen in och då är det bra att ha med väska med förnödenheter till barnen och bärsele till dem minsta. Annars är hela Junibacken uppbyggt för barnfamiljer och har bra möjligheter för toa, skötbord, restaurang, gratis vatten etc.

Jag skulle absolut rekommendera att besöka Junibacken! Det är en fin upplevelse för hela familjen. Ålder på barnen skulle jag säga att 3-6 år har roligast där. Hoppas ni får lika fin upplevelse som oss! :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se