En dag på Fyrishov
Annons
Reseberättelse:

En dag på Fyrishov

(Sverige, Uppsala, Fyrishov )

Omklädningsrum

Idag besökte vi äventyrsbadet Fyrishov i Uppsala vi åkte bli från Stockholm.

vi kom dit vid elva tiden och då var det lite folk där men senare efter vid ett tiden var det betydligt mer folk men fortfarande relativt lugnt. Vill man ha det lugnare ska man vara där tidigt. Idag var det lite mulet ute så i utomhuspoolen var vi nästa själva. Så vi valde rätt dag att åka dit på.

Dottern på 9-år tyckte bäst om om vattenströmmen och vattenrutschbanan och att man kunde simma ut och bada!

Jag tyckte badet var fräscht och omklädningsrummen var fräscha. Fanns mycket att göra för både stora och små. Speciellt om man åker dit på sommaren. 

Maten var sådär, det glutenfria utbudet var inte så stort tyvärr. Men det gick att få glutenfri toast iaf och hamburgare med klyftpotatis. 

. Drycken var dyr. Så jag rekommenderar att man har matsäck med sig. Dem flesta som var där hade matsäck och den får man även sitta inne och äta vid restaurangdelen. 

En lite kul sak som jag inte har sett tidigare var att dem hade en centrefuig till badkläderna så man slapp bära hem blöta badkläder!

 

Vi kommer absolut åka dit fler gånger framför allt på sommaren. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se