Kneippbyn
Annons
Reseberättelse:

Kneippbyn

(Sverige, Gotland (Visby) , Kneippbyn)

Vi besökte Kneippbyn för första gången och vi blev glatt överraskade redan från början när vi såg hur smidigt det gick vid entrén med betalning, alla armband som skulle sättas på osv.

Om ni som vi har mycket att bära och barn som kan blir trötta i benen finns det skridor att hyra en liten bit in i parken.. 

Vi möttes av karuseller och en jätte trevlig miljö direkt innanför entrén, det var inga köer så bara att åka det man ville och hur många gånger som helst..

vi vill också ge en stor eloge till den mycket trevliga och barnvänliga personalen som stod vid attraktioner som pratade med barnen, och bemötte dem på ett jätte bra sätt. 

Vi fortsatte sedan en bit in i parken och kom till våra barn favorit plats ”Villa villerkulla” där det utanför spelades musik från filmerna och man fick gå in i huset och se helt fantastiska saker som var relaterat och bevarat efter pippis filmer spelades in. En gång om dagen visas en Pippi teater, som sammanfattade hela Pippi filmen på ett fantastiskt sätt. 

Samt en ggr på förmiddagen bjöd kling, klang och prussiluskan in till en sång stund där de verkligen bjöd på sig själva som skådespelade och bjöd in barnen i sångstunden. Dem fick vara med och påverka vad dem skulle sjunga osv. 

Vi möttes av många platser där det fanns möjlighet att ta en paus eller fylla på magarna med någonting gott. Det fanns många hållplatser med olika aktiviteter som elbilar, hoppborgar, karuseller, kiosker, rodd båtar, lekparker, studsmattor, hinderbanor, höghöjdsbanor osv. Så vi upplevde aldrig att det var så myclet folk. Och vi kom på oss själv hur ofta vi sa ”va lite folk det är” det var så bra placering på allting.. 

när vi sedan kom till vattenlandet upplevde vi att det var mera folk och det blev en heldel köande. Men mängder med vattenrutchekanor i olika svårhetsgrader för att passa alla barn. och ett jätte fint vattenlekland för de yngsta barnen längre in i vattenparken så det blev en lugnare miljö där. 

Mängder med solstolar/solsängar så vi fick plats båda dagarna.  Samt en pool som hela familjen kunde simma och bada i..

Efter en heldag i båda parkerna så kände vi att vi gärna kommer tillbaka ännu en dag, och prioriterar det vi vill se en gång till. Så vid utgången efter första dagen köpte vi till en till dag. För endast 100kr. Något som av vår förvåning var väldigt bra var att det inte behövde vara två dagar i rad utan bara en dag till under säsongen.. 

kunde inte bli mer barnvänligt... detta skulle alla besöka... 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se