Från godis till semesterland
Annons
Reseberättelse:

Från godis till semesterland

(Danmark, Holmegaard, BonBon-Land)

Vi fick äran att bli testfamilj åt Barnsemester. Vår familj består av två vuxna och tre barn i åldrarna 10år, 6år och 5mån. Vi började vår 2timmars resa vid 09:00 på morgonen. Med förväntansfulla och exalterade barn i bilen.

När vi anlände till BonBonland, så fanns det gott om parkeringsplatser och de var väldigt bra utförda. Då raderna var indelade med hjälp av träd, som ger bra skugga till bilarna. Precis innan Ingången finns en automat som man betalar sin parkeringsavgift i, 40dk. Den biljetten måste man ha för att komma ut. Då man scannar denna vid bommen.

Väl inne, var det dax för karuseller. Vår 6-åring ville åka ”Draken” som gick runt. Vår 10-åring valde också att åka den. Men pappa fick åka med då vår 6-åring är för kort. Sen gick vi vidare för tjejerna var varma och ville bada.

När vi kom fram till ”badlandet” så blev vi besvikna. För deras badland är inhägnat och tidsbegränsat och det fick bara vara 25 barn inne. Så efter 15min fick de gå ut och ställa sig i kö igen för att få ”bada” igen. Men det var ingen bassäng utan lite rutschkanor och stora hinkar som tippar när de blir fulla med vatten.

Efter de hade fått bada två gånger, så gick vi vidare. Barnen älskade att vara inne, men tyckte det var jobbigt att stå i kö. Sen valde vi att äta på ett utav deras matställe. Vilket var överkomliga priser, men utbudet att välja mellan maträtter var sådär.

Efter vi hade ätit, var det dax för lite mer fartfyllda karuseller. Vi drog oss mot deras bergodalbana. Detta älskade barnen att åka. De skulle nog kunna åka hur mycket som helst. Men tyvärr, så gjorde köerna att barnen valde att gå förbi många karuseller. För det var upp till 1timmes kö på vissa karuseller.

Vi kommer att åka tillbaka och kan varmt rekommendera det till andra. För utformningen på det och med tanke på att det finns gott om bänkar, skugga platser och matställen för de som inte vill eller kan åka. För vår del så fick en av oss vara med vår 5mån. Men tack vara alla skuggiga platser och bänkar så var det inga problem.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se