Testfamilj på bonbonland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på bonbonland

(Danmark, BonBon-Land)

Vi fick äran att bli testfamilj på Bonbonland. Vi som åkte var 3,7,38 o 39 år. 

Vi var med familjen på semester i södra Danmark och på vägen hem tog vi och utförde vårt uppdrag. 

Första intrycket med Bonbonland blev på vägen in, det såg slitet och tråkigt ut utanför och parkeringen var lite oorganiserad. Men där fanns gott om platser och man betalar parkeringen på vägen in i en maskin där man får en lapp som ska användas för att komma ut igen.

Inne på själva nöjesfältet möttes man av många roliga figurer i olika former och hela parken hade ett härligt helhetstänk när det gällde alla figurer från bonbon. Själv känner jag igen dem sedan de fanns som godis även här i Sverige.

Det som va lite tråkigt va att där var ganska skitigt, i åkattraktioner och runt om i parken så hade det behövts en ordentlig uppstädning och upprustning. Där var tex ”kloakråttor” (plastfigurer) som hade söndriga käkar, spindelnät och gamla löv som enkelt kunde städats bort.

Men som väl var så fanns det fler plus än minus. Tex så fanns det gott om platser att sitta och vila på runt om i hela parken. Där passar det även att äta medhavd mat. Lite här och där fanns även helt vanliga lekplatser med rutschkanor och klätterställningar. Vi åt på restaurang cowboygrillen inne i Westerlandet, det kan jag verkligen rekomendera. Hamburgarna va jättegoda, pommesen i en spännande form, men det bästa var att barnen fick sin mat i fina matlådor som de sedan kunde ta med hem som minne. Tyvärr fick vi en burgare fel, det gjorde ju inte oss något men händer det tex en allergiker kan det ju bli förödande.

Det var även lätt att dra runt på en skrinda även i butikerna som fanns lite överallt. Känslan i parken var just ”park” mer än nöjesfält. Det var en lugn och avslappnad känsla, lixom familjär.

Parken hade något att erbjuda alla åldrar och även ett litet vattenland mitt i alltihop. (Det provade vi dock inte eftersom vi inte visste att det fanns.) Flera åkattraktioner fick vi hoppa över pgav längdkrav och för att de var väldigt högljudda och 7 åringen är ljudkänslig.

Jag kan dock rekomendera Bonbonland, kanske som en del av en semesterresa.

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se