Testfamilj på Lalandia Rødby
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Lalandia Rødby

(Danmark , Rødby , Lalandia )

Vi fick vara testfamilj på Lalandia Rødby. 2 vuxna och 2 barn på 10 och 13 år. Härligt med en minisemester på hösten!

Torsdag morgon packade vi bilen och åkte till Helsingborg där vi tog färjan över till Helsingør. Tyvärr hamnade vi i långa bilköer på motorvägen utanför Köpenhamn så resan tog mer än en timme längre än vad vi hade räknat med. Väl framme gick incheckningen snabbt och lätt och när vi kom till stugan var vi glada att vi hade mat med att värma.

Stugan var välutrustad med det mesta man kan behöva, även diskmaskin. Det enda vi saknade var en micro. Stugan hade även fri Wi-Fi.

Efter maten gick vi till Lalandia centret och kollade runt. Lekte lite på Monky Tonky Land (leklandet och badet är det som ingår, allt annat kostar extra) och barnen provade klätterväggen. Vi handlade lite på Lalandia Supermarket innan vi gick till stugan. Mycket bra utbud i affären!

Fredag morgon (och de andra morgnarna) började vi med att gå till supermarket och köpa nybakade frallor. Att gå igenom gethagen varje gång var obligatoriskt tyckte sonen. Efter frukosten var det dags att bada. Ganska lång kö till Aquadome shop där man kunde sätta in pengar för att slippa ha med sig kontanter in på badet. Inne på omklädningsrummen var det trångt om man kom precis när badet öppnade.

Badet var rent och fräscht med roliga vattenrutschbanor. Barnen tyckte väldigt mycket om de tre rutschbanorna i mitten även om pipeline var den roligaste (och snabbaste!) banan.

På kvällen var vi på Lalandia centret och gjorde lite aktiviteter. High jump studsmattan och klätterväggen var det som lockade barnen mest. I baren fanns alkoholfria barndrinkar att köpa till barnens förtjusning.

På lördagen passade vi på att utnyttja gratisbiljetten till färjan Rødby - Puttgarden som vi fick vid incheckningen. Vi tog bilen och åkte till Burg auf Fehmarn. Gick lite på stan, lunchade och handlade lite. På kvällen badade vi i Aquadome igen.

På söndagen efter frukosten packade vi ihop och checkade ut. Skönt när slutstäd ingår!

Vi hade en riktigt härlig semester! Det bästa var badet, klätterväggen och high jump studsmattorna tyckte barnen. Restaurangerna var väldigt dyra, men utbudet i supermarket var bra och prisvärt. Med bowling, studsmattor, klättervägg, ishall, äventyrsbad, restauranger och affärer under ett tak så saknades inget och semestern var mycket lyckad!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se