Boda Borg
Annons
Reseberättelse:

Boda Borg

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg)

Vi fick chansen att åka som testfamilj till Boda Borg i Oxelösund. Vi va två vuxna och tre barn i åldrarna 7,9 och 13. Vi kom fram kl 10, när man kommer in så går man fram till kassan där dom välkommnar en väl och berättar lite om vad man kan göra. Man får även ett nyckellås så man kan låsa in sina saker i omklädningsrummen som finns. Barnen var så taggade på att komma iväg och börja med questarna. Questarna finns på våning 2, 3 och 4. Alla questarna har mellan 2 till 4 rum, man börjar i det första rummet och sedan om man klarar utmaningen så får man gå vidare. Utanför questarna finns en lampa som säger om det är ledigt genom att lysa grönt och blinka grönt om det är upptaget. Det finns även en lapp där det står ledtrådar som berättar hur man ska göra. Lamporna finns även i rummen om lampan lyser grönt så får man gå vidare, men om man inte klarar utmaningen så lyser lampan rött och då får man gå ut genom en vanlig dörr som leder ut till dom andra questarna. I sista rummet finns en liten låda där man stämplar sitt kort som man får i receptionen/ kassan. 

I början var det svårt att första men efter två questar så började man förstå. Alla tyckte upplevelsen var jätterolig och vill gärna åka tillbaka. Även de vuxna tyckte det var roligt att vara med och göra utmaningarna. Kl 12 var det dags att äta lunch, till lunch blev det tacos buffe med massa tillbehör. De serverade juice,kaffe och vatten till lunchen men annars fick man dricka hur mycket vatten och kaffe man ville. Personalen var väldigt trevliga och hjälper gärna till och förklara. På plan 2 fanns "första hälpen" dit kan man gå om man är där första gången så förklarar de hur man ska göra och vad man ska tänka på.

Det enda negativa var att köttfärsen var kall. 

Man kan lätt spendera många timmar där vi stannade till 16:00 pågrund av hemfärd. Man bör vara från åldern 6 år och uppåt för att kunna vara med och förstå. Helt klart ett ställe vi skulle varmt rekomendera och vi kommer att besöka Boda Borg återigen. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se