Testfamilj bonbonland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj bonbonland

(Danmark, BonBon-Land)

Bonbonland

Bonbonland

Bonbonland

Vi är en familj på 4, 2 föräldrar och 2 tjejer på 9 och 12år. I år tänkte vi prova att semestra i Danmark då ingen av oss varit där tidigare. Vi visste redan innan att det kostar att semestra i Danmark med både överfarten och mat o dyl. Tur då att vi vann en dag i Bonbonland för oss :-) Efter att vi bott på camping i närheten så var vi där när de öppnade. Parkering fanns det gott om och under träd som gav skugga. Parkeringsbiljett köpte man antingen i automat eller vid entrén. Tjejerna hade bråttom in till karusellerna och se vad som fanns. Är ju mycket lättare i verkligheten än att titta på datorn och läsa broschyrer. Det är alltid kul att prova nya karuseller. 9åringens favorit blev Viktor Vandorm med vr "glasögon". Blir en lite annan känsla att åka när man ser en annan värld framför sig! Forsränningen var ok, men var lite för snäll om man jämför andra som vi åkt, men helt klart godkänd! Fanns en liten vattenpark som är mer för yngre barn och tidsbestämd och max antal barn. Teatern som finns under sommaren hade inte startats upp då vi åkte under lågsäsong. Antar att vi inte förstått något iaf. Då vi tagit fel på tiden när de stängde så missade vi 4D bion, men det är som man säger, tiden går fort när man har roligt. Lagoma köer gjorde att man hann det man ville fö. Vissa karuseller skulle behöva dammas av lite, meh mindre barn ser ju inte det med samma ögon som vi vuxna :-) vi tog med egen matsäck och fanns mkt grönområden att sitta i och även bord om man föredrar det. Kostar en hel del att äta mat el fika/glass. Cowboystaden med bl a guldvaskning var vi in och tittade i,men passar mer för yngre barn.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se