Leksand sommarland
Annons
Reseberättelse:

Leksand sommarland

(Sverige , Leksand , Leksand sommarland )

Vi åkte fyra stycken till Leksand sommarland. Det var jag och min man, samt två barn på 12 och 2 år som besökte sommarland.

Jag upptäckte till min förtjusning att även 2åringen hade en massa att göra där. Dels så var han överlycklig över barnpoolen, där han i pappas knä åkte i rutschkanorna,dels så sprang han runt och plaskade.

Även storebror åkte där. Sen åkte pappa "crazy canion", en vattenrutschkana med uppblåsbara ringar. Det var bra fart. Vi studerade Kamikaze och free fall-kanorna, men fegade ur. ?

Storebror åkte i djuppoolen, surfing hill samt i många andra vattenattraktioner. Han rodde med min man i en båt, samt åkte trampbåt. Lillebror utforskade piratskeppet och lekplatsen.

Efter det så gick vi vidare med två vid det laget lite frusna barn till tarzanborgen och hoppborgarna där de snabbt fick upp värmen igen. Storebror hoppade studsmatta, klängde i rep och mycket annat medan lillebror utforskade bollhaven. Sen klättrade de upp i hoppborgarna och åkte kana ner.

Nere vid sjön var det mer vattenaktiviteter, men då det var lite blåsigt så kändes det lite i kallaste laget. Hinderbanor, radiobilar, karuseller, utbudet är stort för både stora och små. Vi avslutade dagen i souvenirbutiken och gick ut med ett par gosedjur.

Mycket prisvärt, vi återkommer definitivt!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se