Mysigt och rent bad med varmt vatten!
Annons
Reseberättelse:

Mysigt och rent bad med varmt vatten!

(Sverige, Uppsala, Fyrishov )

Min familj med oss föräldrar en femåring och en bebis under ett år besökte Fyrishov i Uppsala. I receptionen var dem mycket trevliga och vi fick ett superbra bemötande. Omklädningsrummen var stora, rena och snygga. Det fanns mycket hjälpmedel till vår bebis med t.ex stolar och badbaljor. Väl i badet är det så skönt att vattnet är varmt. Dem har en äventyrspol, en lugnare simtränarpool, utepooler, babypooler och en simhall med banor och hopptorn. Femåringen lekte mycket i äventyrsbadet men även i de andra polerna. Han testade alla rutschkanor, de två större åkte han i vuxet sällskap. Alla i familjen uppskattade badet, Femåringen tog Pelle svanslös medalj genom att göra några små uppdrag och då fick man köpa den på vägen hem för 39 kr. Det gillade han bäst. Det fanns speciella badringar som bebisar kunde sitta i och det gillade vi vuxna och bebisen bäst då hon åkte med överallt och tyckte det var superkul! Bra mat med mycket att välja på och normala priser. Femåringen ger badet toppbetyg och alla var nöjda på vägen hem!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se