Utforskar 2047 Science Center (framtidsmuseet)
Annons
Reseberättelse:

Utforskar 2047 Science Center (framtidsmuseet)

(Sverige, Borlänge, 2047 Science Center)

Klätterväggen

Eldorado

Teknik

Såpbubblor

 

Så var det dags för oss att bege oss till Borlänge och använd oss av fribiljetterna till 2047 Science Center vi fått via Barnsemetser ?

Vi var där strax efter öppning kl 10, uppger vilka vi är och att vi fått fribiljetterna.. Tyvärr gav personalen i entrén inte ett så bra intryck, de visste inte exat vad som ingick till biljetterna och när de skulle berätta mer om Planetariet så fick vi inte mer information än vilka tider de hade visningar, hade varit bra med mer info kring vad de handlade om.

 

Inne i själva 2047 fanns det flera olika saker att utforska, man kunde bla testa VR, gripklo till en timmerbil, se hur skelettet rör sig när man cyklar, klättervägg, ja det fanns mycket att göra. Och utanför fanns det som barnen uppskattade mest, Eldorado, elbilar!

Vi såg en visning på Planeteriet som handlade om vad som krävs för att bli austronaut, det var spännande och lärorikt på ett roligt sätt. Personalen som höll i det var väldigt trevlig och duktig när hon pratade om olika saker, ett stort plus till henne!

Tyvärr saknade jag att det i övrigt inte fanns personal på plats inne i själva centret, ingen att fråga om man hade funderingar osv.

 

Vi har varit på flera olika tekniska upplevelse ställen och tyvärr blir inte det här något vi kommer besöka igen.. 

 

Men Eldorado och Planetariet höjer ändå betyget, nackdelen är väl att det kostar extra utöver entrébiljetten..

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se