Bonbonland
Annons
Reseberättelse:

Bonbonland

(Danmark, Holmegaard, Bonbon-land)

Vi åkte dit en dag i början på augusti med våra två killar på 3 år och 6 år.

Man betalar inträde (i vårt fall gratis då vi är testfamilj) sen ingår alla karuseller vilket är toppen då barnen gärna åker några gånger per karusell. Det var inte speciellt långa köer för att vara en dag under semestern. 

Det är en lagom stor och mysig park med gott om sittplatser (även mycket skugga) om man väljer att ha med sig picknick. Vill man hellre köpa mat där finns det möjligheter till korv, hamburgare och sådant som barn oftast tycker om. Där fanns gott om toaletter och de var väldigt fräscha.

Vi började med att hyra en skrinda sen gick barnen balansgången runt sjön vilket var väldigt uppskattat.

Därefter körde barnen trampbilar runt en bana. Passade bra för 6åringen men var inte helt lätt för 3åringen att styra så han fick lite hjälp.

Pyjamashjältarna hade ett litet uppträde mitt på dagen och trots att de sjöng och pratade på danska så tyckte barnen att det var kul och ville absolut se showen.

Vi åkte en hel del karuseller, många av de som går på vatten. I början av varje attraktion finns skyltar om längdkrav och personalen har även mätstickor redo. Utbudet av karuseller är fullt tillräckligt, det finns något för alla.

Treåringens favoritkarusell var den lila bläckfisken (Sprutten) som han kallade för Dave (för er som har sett filmen ”Pingvinerna från Madagaskar” vet precis vem han menar)

Sexåringens favorit var Bäver Rafting som han åkte ett par gånger.

De stängde attraktionerna redan klockan 17, vilket var lite i tidigaste laget. Dock så kan man stämpla sina biljetter i servicecentret innan man går hem och på så vis komma in gratis en andra gång (gäller inom två veckor)

Bonbonland hade absolut mått bra av lite omvårdnad då det är nergånget och slitet på sina ställen men är överlag ett trevligt ställe att besöka. Vi kommer definitivt att åka tillbaka.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se