Marielyst Golf & Funpark
Annons
Reseberättelse:

Marielyst Golf & Funpark

(Danmark, Väggerlöse, Marielyst, Golf & Fun Park)

Vi åkte över till Danmark första helgen i augusti. Vi hyrde en stuga på Stubbeköping camping, 2 timmars körning från Helsingborg via bron. Lite nergånget men funkar för 2-3 nätter. Ligger fint vid en fin sandstrand och servicehusen var rena även om dom hade behövt en uppfräschning. Vi betalde 1.038 SEK för 2 nätter. 

Campingen ligger ca 30  min bilfärd från Marielyst Golf & Funpark, lagom sträcka att köra. Vi lyckades pricka in en av dom varmaste dagarna ;)

Här finns en massa olika golfspel, fotpollsgolf, minigolf på 18 & 9 hål, freesbeegolf osv. Ett litet fik fanns med varma mackor, korv och pommes och dricka. Man kan förboka en picknick korg med hamburgare som man kan grilla, detta ska beställas någon dag innan. Killarna gillade äventyrsgolfen bäst (minigolf 18-håls) samt fotbollsgolfen.

För en peng så kan man vaska guld och dom små kan åka bumperboats. Fanns även en lekplats, studsmatta och grävmaskin som går på mynt. Fanns även en westernlekplats, killarna älskade detta, att leka scheriff och tjuv. 

 

Där var ändå en hel del folk trots värmen. Vi kombinerade detta ställe med Marielyst Gokart, som ligger bara 2 min bilfärd ifrån. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se