Testfamilj för Kattegattcentret
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj för Kattegattcentret

(Danmark, Grenaa, Kattegatcentret)

Fakta om hajen på ett kul sätt .

Sjöhästar var häftigt att se.

Hajtunneln !

Vi var barnsemesters testfamlij för Kattegattcentret 2019.Familjen består av två vuxna och tre barn i åldrarna 2,5, 8 och 9,5 år . Till kattegattcentret åkte vi färja från Varberg till Grenå. Centret ligger precis vid färjan så det var väldigt smidigt. Vi bodde på ett hotell i närheten så det var gångavstånd till allt . Vi besökte kattegattcentret en regnig dag då det var ganska mycket folk. Barnen tyckte det var väldigt kul att se  akvarierna med alla undervattensdjur och hajarna så klart ..Även faktadelen om havet och hajarna var uppskattat där man kunde ta bilder och så blev man riktigt skrämd när en bild togs..Det var en monitor uppsatt vid entren så att man kunde läsa vilken tid och plats de olika aktiviteterna var . Där stod även maskothajen som vår minsta tjej tyckte var kramgo. Det som mest  var uppskattat var klappdammarna  med bl.a. rockor och krabbor för sonen och äldsta dottern gillade hajtunneln där man fick åka på ett rullband i en tunnel under hajarna. Ute var en lekplats med  fina havsdjur i storformat och en sandlåda. Där var vi inte så mycket p.g.a.regn . Men vi hann med att se matning av sälar ,hajar och fiskar vilket alla tyckte var spännande .Det tog inte jättelång tid att gå igenom centret så en heldag var för länge tyckte vi .  Det som vi tyckte var mindre bra var att det inte var så mycket att välja på i matväg samt att det inte fanns så många toaletter . 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se