Bästa dagen !
Annons
Reseberättelse:

Bästa dagen !

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli)

Underbara ungar underbar dag

Tummen upp för sockervadd

Otroligt vackert

Efter att ha dragit med mina barn på Ölands alla örtagårdar och loppisar var det en glädjens dag när dom fick reda på att vi fått chansen att besöka tivoli i Köpenhamn. 

Dagen kom och allas humör var på topp, ett glatt humör som höll i sig från tivoli öppnade till dom stängde. Tivoli är ett otroligt ställe med karuseller för stora och små , parken är så vacker och det finns mycket fint att titta på. 

Vi kom till tivoli när dom öppnade kl 11, det gick snabbt och smidigt att komma in , åkbanden löste man i automater som fanns inne på området. Dom små hittade snabbt en lekplats som var svår att slita dom ifrån speciellt när Rasmus Klump dök upp på en liten teater bredvid . Till slut lyckades vi förklara att det faktiskt fanns karuseller där också och jösses vad dom åkte. Det fanns allt från klassiska ”karusellen” till liten bergochdalbana. 

Dom stora försvann själva och var lyriska varje gång vi hade våra vätskepauser. Deras favoriter var Vertigo och Tik Tak .

Dagen var otroligt lyckad och alla hade jätteroligt, tror att man ska välja en dag att åka dit i slutet på sommaren för det kändes väldigt lugnt och avslappnat, knappt  några köer till karusellerna och det gick snabbt att få mat. Vi hade även matsäck med och det fanns många platser i den fina parken att sitta på.

Det finns inget negativt med denna dag för vi hade det oförskämt bra och tur med allt men jag hade kanske sett att tåget över inte kändes som en boskapsvagn speciellt då man reser med vagn. Getingarna som surrade runt soptunnorna i mängder får också tummen ner men det stoppar oss inte från att göra detta till en familjetradition som ett hejdå till sommarlovet och åka tillbaka år efter år.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se