Escape House Göteborg, riktigt kul!
Annons
Reseberättelse:

Escape House Göteborg, riktigt kul!

(Sverige, Gothenburg, Escape House)

Utsidan

Första utmaningen vi ställdes inför.

Vår familj, bestående av två vuxna och tre barn på 11,9,8 år gjorde vårt första besök på escape house i Göteborg och vi blev bitna allihopa. Det här kommer vi göra igen. Vi blev väl bemötta och tydligt instruerade i vilka få regler och vad vårt uppdrag var. Alla var taggade från start. Vi skulle hitta den gyllene gralen och det innan tiden gick ut. Barnen sprang omkring och hittade många saker men hade svårt att komma på vad de skulle vara till, så mixade åldrar är att rekomendera. Barnen fick turas om att fråga i komradion efter ledtrådar. För oss hann tyvärr tiden gå ut innan vi fick ihop sista ledtråden MEN då fick vi lite extra tid och alla barnen fick känna på den gyllene gralen. Musiken hjälpte till att skapa en levande miljö. Om man ska säga något negativt så var det svårt att hitta bra parkering. Men detta kommer vi garanterat att testa igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se