Golf & Fun Park
Annons
Reseberättelse:

Golf & Fun Park

(Danmark, Marielyst, Golf & Fun Park)

Karta över parken

Driving range

Baseball buren

Dagen kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Klarblå himmel och sol när vi styrde kosan mot Marielyst.

Äventyrsparken öppnade kl 11.00 och vi anlände strax därefter. Det var lagom många besökare i parken denna soliga september lördag. Vi gick på upptäcktsfärd bland aktiviterna med flera andra barnfamiljer, ett glatt sven-sexe gäng men också många glada danskar som hade kul med sina familjer eller kompisgäng.

I parken hittade vi roliga golfaktiviteter av alla slag - frisbey golf, handbolls och fotbollsgolf, minigolf och äventyrsgolf. Det fanns också en driving range som hela familjen tyckte var roligt att prova. 

Parken hade också andra aktiviteter att bjuda på så som - baseboll-bur med bollkanon, terrängsegway, bumberballs. 

För de minsta barnen fanns det ett fåtal attraktioner. 

Man kunde köpa enklare maträtter på plats och även dricka öl och vin. Bra servise och hjälpsam personal bidrog till att gästerna trivdes.

Danskarna vet hur man hygger sig och vi fick en kanondag i parken. Kan varmt rekomenderas till alla som vill ha en kul dag med roliga aktiviteter.

P.S glöm inte att besöka den lilla byn Marielyst, en liten pärla med trevliga butiker, restauranger, cafeer och en fin promenad till havet. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se