Köra gocart på Marielyst Gocart & Paintballcenter
Annons
Reseberättelse:

Köra gocart på Marielyst Gocart & Paintballcenter

(Danmark, Marielyst, Lolland, Marielyst Gokart)

Ingång till attraktionen

Bana

Bana för små och stora

Vi som fick möjlighet att vara testfamilj består av två vuxna och två barn(10,14), där Gocarten var ett av uppdragen vi skulle testa. För att få spela paintball var man tvungen till att vara äldre och minst 8 personer i grupp.

Innan vi fick sätta oss i bilarna och ta på oss hjälm fick vi en noggran genomgång av kunnig personal om hur bilen fungerade och vad olika signaler på banan betydde. 

Racet varade i 15 min vilket alla i familjen kände var lagom långt. När personalen såg att vi var en familj fick vi möjlighet att köra på den stora banan tillsammans. Tre stora bilar och en barn-gocart tävlade mot varandra. Det var en fartfylld och rolig kvart som alla uppskattade. Dock var de vuxnas bilrattar tunga att svänga med så man fick använda all sin kraft. 

Efter körningen fick vi en lapp utskriven med lite statistik, varvtider mm som var roligt att gämföra. 

Lätt att hitta till och lätt att parkera vid. Ligger också nära den mysiga lilla byn Marielyst som är väl värt ett besök.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se