Escape Hose Jönköping - spännade äventyr!
Annons
Reseberättelse:

Escape Hose Jönköping - spännade äventyr!

(Sverige, Jönköping, Escape House Jönköping)

Escape House

Escape House

Escape House

En riktigt rolig stund med hela familjen! Vi var 2 12-åringar och 2 vuxna på besöket och det passade jättebra. Vi hade aldrig klarat uppdragen utan barnens sätt att tänka som gav nya idéer och lösningar. Alla kunde hjälpas åt och det finns även hjälp att få via komradio om man kört fast (mot tidstillägg). 

Vi genomförde uppdraget The Chapel som ska vara enklast och det var en riktigt spännande utmaning. Kommer definitivt gå dit igen för att göra de andra uppdragen! 

Vi hade lite tekniska problem i rummet, det drar ner betygen något samt att priserna är ganska rejäla för en timme. Men en väldigt annorlunda och rolig stund var det och det kändes betydligt längre. 

Mörkt och spänning så kanske inte för de minsta men alla som gillar ledtrådar och klurigheter kan vara med. Ett plus för de som spelat mycket datorspel :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se