Fårup Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Fårup Sommarland

(Danmark, Saltum, Fårup Sommerland)

Allt är spännande för en tvååring!

Äntligen här!

Danska glassar äger!

Mycket trevligt sommarland som vi valt att åka tillbaka till. Vi har nu varit här två gånger. Första gången när barnen var här var de fyra och sex år. Denna gången elva och tretton år. Båda gångerna var lika bra och det finns därmed aktiviteter som passar alla åldrar. Vi hade även en tvååring med oss andra gången och även för detta barn fanns också flertalet roliga attratktioner. 

Vi var här en dag mitt i juli och det var mycket folk men det upplevdes absolut inte trångt med långa köer vilket ofta blir på sådana här ställen i högsäsong. 

På Fårup sommarland betalar man en entreavgift vid ingång och sedan ingår allt i parken. Det finns ett vattenland, åkattraktioner, trampbåtar, hinderbanor, trampoliner och mycket annat. Vi började vår dag i vattenlandet eftersom regn var att vänta. I vattenlandet uppskattade tvååringen barnlandet mycket. Det finns också gräsmattor intill där man kan slå sig ner på en filt. Matställe finns nära att tillgå. Vattencyklonen och Surf Hill var favoriten hos de större barnen. 

Efter badandet begav vi oss för att äta på området och hittade Fårup grillen där det serverades hamburgare som passade hela familjen. Prismässigt är nivån som på liknande hamburgerresturanger. Om vi hade haft möjlighet att ta med egen mat hade vi gjort det för på området finns fina grillplatser där man kan tillaga medhavd mat.

Alla åkattraktioner testades och den som var bäst för de barnen på 11 och 13 år var Fårup Rafting. Trampbåt och hinderbanor var också populära grejer. 

Ett väldigt trevligt sommarland som vi varmt kan rekomendera till barnfamiljer. Det går lätt att spendera både en och två dagar.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se