Kanonställe för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Kanonställe för hela familjen

(Danmark, Blokhus, Fårup Sommerland)

Entrén

Båtar

Blött

Piratskepp

Vi besökte Fårup Sommerland på eftersäsongen då öppettiderna är lite kortare än under högsäsong, så det gäller att vara där när det öppnar om man ska ha en chans att hinna med både lek och bad delen under samma dag. Har man möjlighet så skulle jag rekommendera att vara minst två dagar för att verkligen hinna med alla attraktioner samt badlandet som vi hoppade över denna gång för att fokusera på nöjesparkens alla åkattraktioner.

Parken erbjuder något för alla åldrar och våra barn fick åka det mesta även om lillasyster behövde ha en vuxen med sig ibland så vi vuxna som var med turades om att åka de snabbaste, mest snurriga attraktionerna som tjejerna fullkomligen älskade.

 

Det finns även lite lugnare attraktioner såsom båtar, kanoter eller karuseller.

De finns gott om matställena av olika slag inne i parken, där vi valde en bufférestaurant för att alla i sällskapet skulle finna något som de ville äta, finns även goda möjligheter att fixa måltider med medhavd mat då det finns grillplatser där man kan grilla.

Personalen tycker vi var mycket serviceminded överlag, både vid attraktionerna som vid de olika matställena.

Efter en dag med mycket skojiga åkattraktioner, god mat och massor av glass kan vi absolut rekommendera Fårup Sommerland till alla barnfamiljer.  

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se