Bollspelsgolf
Annons
Reseberättelse:

Bollspelsgolf

(Sverige, Karlskrona, Bollspelsgolf)

Vi vann 5 biljetter som testfamilj denna sommaren och passade på att pröva på Bollspelsgolf som ligger i anslutning till Barnens gård. Testgruppen bestod av en vuxen och 4 tjejer i åldrarna 7, 13, 15 och 15.

Banan bestod av 13 hemmasnickrade hål av olika varianter bland andra Fotboll, amerikansk fotboll, basket, handboll, innebandy, volleyboll, labyrint, domino, jättebiljard osv. Vi uppskattade biljarden med stora pilatesbollar mest medan amerikansk fotboll var svårast ihop med dominon där man skulle få ner brickor med boulekulor.

Vi var där en väldigt varm dag och skyndade oss nog lite extra med alla banorna och detta tog i runda slängar en timma för oss 5. Dom stora klarade alla banorna fint medan en del som tex balansbrädan var för svår för 7-åringen.

Priset på 120 kr per person är dyraste laget för att locka enbart till denna aktivitet. Mer lagom att integrera i Barnens Gård inträdet som man har nu med.

Sammanlagt en rolig aktivitet, men inte värd 600kr som det skulle ha kostat oss.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se