Medverka gratis på Barnsemester.se
Annons

Medverka gratis på Barnsemester.se

Barnsemester.se har Sveriges mest kompletta samling med listor och kartor över aktiviteter och familjenöjen som passar barnfamiljer. Vi har mellan 25.000 och 140.000 besökare i veckan med en klar topp inför och under barnens sommarlov.

Alla familjeattraktioner och företag som arrangerar familjenöjen medverkar gratis. Erbjudandet om en kostnadsfri infosida gäller fasta arrangemang. Ej kurser eller beställningsevent som ex barnkalas.

Årligen återkommande evenemang som marknader och festivaler presenteras i vår evenemangskalender.

Medverkan för hotell och vandrarhem är möjlig i samband med bannerannonsering eller för Barnsemesters samarbetspartners. Campingplatser räknas som familjenöje.

Vill ni medverka och ert företag stämmer in på ovanstående? Läs mer här »

Barnsemesterkortet är rabattkortet för våra medlemmar

Medverkan för företag på Barnsemesterkortet är också helt kostnadsfri, oavsett kategori. I dagläget har vi kategorierna familjenöjen, lekland, skidor, boende, resor, shopping och övrigt.

Att presentera ett unikt erbjudande som är anpassat för barnfamiljer är ett bra sätt att inspirera dom att välja att besöka just ert företag. Läs mer här »

Tävlingar och Testfamiljer

Varje år skickar vi ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen. Deras uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för oss andra familjer här på Barnsemester.se om sin upplevelse. Roligt, eller hur?

Testfamiljerna får fribiljetter av er, ni får exponering i någon (eller några) av våra testfamiljsefterlysningar på sajten som vanligtvis ligger ute i två veckor i maj - juni samt recensioner av testfamiljerna på er sida hos oss samt i lite längre reseberättelser (blogginlägg). Läs mer här »

Testfamiljsefterlysningar är "gemensamma" tävlingar för flera olika tävlingsvärdar samtidigt. Vill ni boka en helt egen tävling är det möjligt i samband med bannerannonsering. Läs mer här »

Bannerannonsering

Bannerannonsering hos oss ger direkt åtkomst till barnfamiljer som gillar att hitta på aktiviteter med sina barn. Panoraman placeras alltid högst upp. Outsider och Sticky visas enbart för desktopanvändare och placeras alltid i spalten längst till höger. Sticky följer med vid scrollning. Övriga banners placering genereras slumpmässigt vid varje besök. Läs mer här »

 


Av: ·
Artikelkategori(er)
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se