Annonsering på Barnsemester.se: Widescreen
Annons

Widescreen

Outsider och Sticky enbart för desktopanvändare och alltid i den högra spalten. Sticky följer med vid scrollning. Övriga widescreenplaceringar genereras slumpmässigt varje gång en sida laddas.

Widescreen annonserna följer besökaren över hela sajten från startsidan genom samtliga artiklar, reportage, landskapssidor, familjeattraktioner och topplistor.

Styr annonsen: Välj var och för vilka den ska visas
Det finns möjlighet att styra över vilka av Barnsemester.se's sidor annonsen ska visas samt efter var besökarna sitter i Sverige geografiskt.

Exempelvis alla sidor som handlar om Dalarna och/eller alla besökare som sitter i Stockholmsområdet. Geostyrning och/eller kategorier på Barnsemester.se »


Storlekar

Widescreen enkel (250 x 120 px)
Mobil 100 (320 x 100 px)

Widescreen dubbel (250 x 240 px)
Mobil 200 (320 x 200 px)

Widescreen trippel (250 x 360 px)
Mobil 250 (320 x 250 px)

Widescreen Sticky (250 x 360/500 px)

Outsider (250 x 800 px)


Materialspecifikationer
Vi tar emot alla vanligt förekommande format. Vänligen respektera de angivna vikterna och måtten, samt leverera allt material i tid. Materialspecifikation »


Annonsplacering Barnsemester.se

Intresserad?

Maila Jenny Forsberg ([email protected]) om du vill du veta mer om annonseringsmöjligheterna på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se