Annons
Barnsemester testar:

Barnens Gård i Blekinge

Årets nyhet på Barnens Gård - den stora labyrinten - lockade oss till Barnens Gård även i år. Leo 6 år är Labyrint-frälst sedan "Daidalos" visades på SVT och den gigantiska labyrinten gjorde oss inte besvikna. När vi äntligen hittade mitten och kunde plinga välförtjänt i klockan strålade barnen som solar.

Labyrinten på Barnens Gård i Blekinge

Efter ett par felsvängar hittade vi äntligen vägen till klockan och kunde ringa in vår seger.

Precis som ifjor var de små lastbilarna och traktorerna en succe hos Felix 4 år men i år vågade dom sig även på aktiviteterna för de lite större barnen. Vi körde femkamp så det stod härliga till och barnen var supernöjda när de kunde klå mamma och pappa i både dragkamp och äggkastning.

Linbanan åkte dom ungefär 5.000 gånger i och den där äventyrsbanan som verkade så läskig sist vi var på besök passade hur bra som helst i år. Halva banan är anpassad för de lite mindre barnen och med lite hjälp kunde båda barnen ta sig runt hela varvet. Och så stolta de var när de kom i "mål"!

Felix (4 år) top-5

- Eltraktorerna och el-lastbilarna
- Den stora "skördetröskelekställningen"
- Linbanan

Leo (6 år) top-5

- Poolfloden
- Femkampen
- Äventyrsbanan

Barnens Gård är enligt oss väl värda ett besök. Och nytt för i år är att dom även kommer att ha öppet på Höstlovet med "Gastarna på Gården" - en helkväll bland sagor, monster, mat och kusliga historier....

En mer utförlig beskrivning av vad som finns på Barnens Gård hittar du här:
Barnemester testar Barnens Gård 2013 »

Labyrinten på Barnens Gård i Blekinge

Barnens Gård i Blekinge

Barnens Gård i Blekinge


Av: · · Senast uppdaterad 2019-07-07
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se