Fråga Barnsemester - Paris med en 2-åring
Annons

Paris med en 2-åring

Fråga:
Vad kan man göra i Paris med en 2-åring? Vi skall åka dit i 10 dagar och undrar om det finns något kul för barn att gå på, kanske något liknande öppna förskolan?

Paris med 2 åring
Visst kan man åka till Paris med en liten 2-åring. En skön sittvagn, en croissant i handen och några lekpauser i parkerna är receptet.

Svar:
Men varför ska ni gå till något dagisliknande när ni äntligen har kommit till Paris? Passa på och njut för er egen skull istället, ni föräldrar. 

Det finns mycket att se i Paris. Vårt tips är att ni tar med er bekväma promenadskor och en skön barnvagn laddad med kudde och solskydd. Om ni pausar i parkerna då och då samt mutar er 2-åring med en frasig och god croissant i handen med jämna mellanrum, då kan ni promenera i Paris från morgon till kväll.

Paris ger många nya intryck även för ert barn. Tänk bara, alla nya dofter, människor och roliga gatuartister och annat som finns att titta på. Jag vågar lova att ert barn kommer att ha det hur mysigt och trevligt som helst i vagnen.

I Luxembourgträdgården finns en fin lekplats, där kan ni vuxna vila benen medan er 2-åring sprallar av sig en stund.

Tillbaka till frågorna »


Av: · · Senast uppdaterad 2019-06-14
Artikelkategori(er)
Relaterade artiklar
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se