Kör en bil helt gratis!
Annons

Kör en bil helt gratis!

Jo, det är faktiskt sant, och inte så konstigt egentligen. Det händer nämligen rätt ofta att hyrbilar hyrs envägssträckor, och behöver köras tillbaka därifrån de kom.

Freerider
Möjligheten att kunna köra hem en nytankad hyrbil gratis kan inspirera till spontana utflykter. Kanske till en stad i Sverige som man aldrig besökt tidigare?

Så istället för att hyrbilsfirman fraktar tillbaka dem till dyra kostnader har du möjlighet att få köra bilen - en gratisresa mellan två städer, ofta i en ny Volvo V70!

Exempel: Du och ditt barn vill åka till Stockholm ett par dagar. Finns det en ledig bil som ska till Stockholm kan du anmäla ditt intresse och du får köra en ny, fulltankad hyrbil helt gratis.

Tänk på: du kör bilen en sträcka, resan tillbaka får du ordna själv.

Gratis bilresor just nu »


Av: · · Senast uppdaterad 2019-08-30
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se