Lantgårdar
Annons

Lantgårdar

Det finns lantgårdar som välkomnar barnfamiljer på sommaren. Ofta har lantgårdarna egna barn och det kan bli ett riktigt trevligt och billigt sommarminne - bland djur, natur och hölass.


Emaus lantgård

Emaus lantgård

Uddevalla, Bohuslän
Emaus lantgård är en lantlig idyll med ett mysigt minizoo, ett trevligt utflyktsmål för hela...Emaus lantgård är en lantlig idyll med ett mysigt minizoo, ett trevligt utflyktsmål för hela familjen.
Läs mer »
Ihre Gård

Ihre Gård

IhreGård, Gotland
Ihre Gård har vandrarhem, café, butik samtl möjlighet att träffa gårdens hästar och lamm, spela tennis och ta ett dopp i...Ihre Gård har vandrarhem, café, butik samtl möjlighet att träffa gårdens hästar och lamm, spela tennis och ta ett dopp i...
Läs mer »
Gåsbäckens fäbod

Gåsbäckens fäbod

Ockelbo, Gästrikland
Här får besökarna vara med om bl a. ost- och smörtillverkning och andra sysslor som hör fäbodlivet...Här får besökarna vara med om bl a. ost- och smörtillverkning och andra sysslor som hör fäbodlivet till.
Läs mer »
Stättareds 4H-gård

Stättareds 4H-gård

Veddige, Halland
Prova någon av vandringslederna med gården i centrum, eller träffa någon av djuren som bor...Prova någon av vandringslederna med gården i centrum, eller träffa någon av djuren som bor här.
Läs mer »
Öströö Fårfarm

Öströö Fårfarm

Öströö, Halland
Åk på lammsafari och se spralliga lamm, bökande grisar och lurviga...Åk på lammsafari och se spralliga lamm, bökande grisar och lurviga kossor.
Läs mer »
Elinge Älgpark

Elinge Älgpark

Hamneda, Småland
Här på lantgården Elinge är älgarna tama i ett hägn och barnen får mata dem. Roligt! Här finns även utställning och...Här på lantgården Elinge är älgarna tama i ett hägn och barnen får mata dem. Roligt! Här finns även utställning och...
Läs mer »
Luffarliv på Storegården

Luffarliv på Storegården

Tigerstad, Småland
På lantbruket Storegården bor en familj som varje sommar ordnar "luffarliv" för andra barnfamiljer. Ni kan komma och...På lantbruket Storegården bor en familj som varje sommar ordnar "luffarliv" för andra barnfamiljer. Ni kan komma och...
Läs mer »
Traryds Djurpark

Traryds Djurpark

Traryd, Småland
En djurpark i bondgårdsstil, med bl. a lantdjur, lekpark för småbarn, ponnyridning samt öppen djurhage och...En djurpark i bondgårdsstil, med bl. a lantdjur, lekpark för småbarn, ponnyridning samt öppen djurhage och grillmöjligheter.
Läs mer »
Björklunds hage 4H-gård & Parklek

Björklunds hage 4H-gård & Parklek

Bromma, Stockholm
På gården finns några av de vanligaste lantgårdsdjuren som medlemmarna sköter - getter, får, kaniner, marsvin och höns....På gården finns några av de vanligaste lantgårdsdjuren som medlemmarna sköter - getter, får, kaniner, marsvin och höns....
Läs mer »
Hågelby 4H-gård

Hågelby 4H-gård

Tumba, Södermanland
Vacker natur, 4H-gård med många djur, trafiklek...Vacker natur, 4H-gård med många djur, trafiklek m.m.
Läs mer »
Skogsgläntans 4H gård

Skogsgläntans 4H gård

Byske (Skellefteå), Västerbotten
Vi erbjuder barnridning samt kel med våra djur, öva lite kaninhoppning på våra jättefina hinder eller varför inte ordna med...Vi erbjuder barnridning samt kel med våra djur, öva lite kaninhoppning på våra jättefina hinder eller varför inte ordna med...
Läs mer »
Nolhaga lantgård

Nolhaga lantgård

Alingsås, Västergötland
Djurpark med åsnor, mufflor, hästar och andra djur. I barnens lantgård hittar ni alla bondgårdens djur, i full frihet. Krama...Djurpark med åsnor, mufflor, hästar och andra djur. I barnens lantgård hittar ni alla bondgårdens djur, i full frihet. Krama...
Läs mer »
Strutsfarmen

Strutsfarmen

Gerdal, Ångermanland
Se och mata strutsar och fiskar i naturskön...Se och mata strutsar och fiskar i naturskön miljö.
Läs mer »

Av: · · Senast uppdaterad 2019-11-26
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se