Annons

Publiceringsregler

Nedanstående regler gäller för alla som skriver på barnsemester.se.

Tipsa oss gärna om du ser något olämpligt - så att vi kan hålla "rent"!
Skicka ett mail till oss genom att klicka på den röda stop-ikonen bredvid inlägget eller maila direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tack på förhand för att Du hjälper till!

1. Vett och etikett - var trevlig och respektera andra åsikter
Undvik påhopp, nedsättande, stötande eller kränkande kommentarer samt rasism, hets mot folkgrupp och dylikt. Detta är naturligtvis inte heller tillåtet med provocerande innehåll, ryktesspridning, förtal, svordommar eller trakasserier.

Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är OK att skriva något eller inte, skriv det inte!

2. Undvik att uppge personuppgifter. Enligt svensk lag får man inte uppge namn, adress eller telefonnummer till andra personer. Lämna heller inte ut några personliga uppgifter om dig själv, risken för att fel människor ska utnyttja den är stor och därför avråder vi från det.

3. Inlägg på främmande språk
För att alla ska förstå och för att det inte ska komma igenom stötande inlägg på främmande språk, accepterar vi bara inlägg på svenska. Undantag kan göras för danska, norska och engelska.

4. Ingen reklam!
Barnsemester.se är till för att föräldrar ska kunna tipsa varandra, betygsätta och kommentera de olika familjenöjena runt om i Sverige och även övriga världen. Uppenbar reklam för produkter, företag, orgainsationer m.m. är ej tillåtet.

Givetvis går det jättebra att prata om saker man vill tipsa andra om, men tipsen måste vara oberoende. Dvs. den som postar frår inte ha en främjanade anknytning till företaget/produkten/tjänsten, då faller det inom ramen av marknadsföring och försäljning.

Inlägg som postas av företag eller organisationer får inte heller innehålla några referenser eller kontaktuppgifter, man får sådeles inte skriva under inlägget med någon referens.

Privatpersoner, företag eller organisationer som är intresserade av att annonsera hänvisar www.barnsemester.se/annonsera.

6. Användare
Man behöver inte vara medlem för att betygsätta eller läsa andra familjers kommentarer. Vill man skriva en egen reseberättelse måste man dock vara inloggad medlem. Medlemskapet är helt gratis. Varje person får registrera max en användare. Vill du byta namn på din användare kontakta en administratör.

Brott mot någon av ovanstående regler kan leda till en varning eller banning (avstängning). Om förseelsen är grov gör vi en abuse-anmälan till användarens Internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Alla inlägg på Barnsemester.se uttrycker skribentens åsikter och varken Barnsemester eller dess moderatorer och administratörer kan hållas ansvariga för innehållet i dessa.

Vi reserverar oss rättigheten att redigera eller radera inlägg, bilder, signaturer eller på annat sätt modifiera användarprofiler om vi så anser lämpligt.

Har du några frågor angående ovanstående regler och bestämmelser går det bra att nå oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

MVH
Barnsemesters redaktion


Av: · · Senast uppdaterad 2018-05-02
Artikelkategori(er)
Relaterade artiklar
Publiceringsregler
Nedanstående regler gäller för alla som skriver på barnsemester.se. Tipsa oss gärna om du ser något olämpligt - så att vi kan hålla rent ! Skicka ett mail till oss genom att klicka på den [...]
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per betalande vuxen på Åbergs Museum
Alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo
En gratis åktur med guidetåget för barn på Lycksele Djurpark
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Barnens Gård
Blekinge
Tänndalen
Härjedalen
Leksand Sommarland
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se